خرید بهترین رک ایستاده + مشخصات و قیمت مدلها

1401/02/21 0 نظر

خرید بهترین رک ایستاده + مشخصات و قیمت مدلها

رک ایستاده از تجهیزات پسیو شبکه بوده و محفظه ای برای نگهداری تجهیزات اکتیو مانند سوئیچ، روتر، مودم و دیگر تجهیزات پسیو شبکه چون کابل های شبکه، پچ پنل ها و غیره می باشد. وقتی تعداد تجهیزات شبکه زیاد باشد، باید محلی برای ساماندهی به آنها در نظر گرفت. رک ها دقیقا بدین منظور طراحی شده اند و نگهدارنده و نظم دهنده تجهیزات مختلف شبکه می باشند. رک ها علاوه بر نگهداری از تجهیزات شبکه وظیفه نگهداری از تجهیزات مربوط به سرور و یو پی اس را نیز در سازمان ها، ادارات و مراکز بزرگ بر عهده دارند.

رک ایستاده چیست؟

رک ها از نظر شکل ظاهری به دو نوع دیواری و ایستاده تقسیم بندی می شوند. به طور معمول وقتی تجهیزات شبکه زیاد است، از رک های ایستاده به جای رک های دیواری استفاده می گردد. جنس بدنه رک ایستاده معمولا از ورق گالوانیزه، استیل یا آلومینیوم بوده و دارای درب شیشه ای سکوریت، شیشه ای شفاف، طلقی یا فلزی می باشد. رک های ایستاده از چهار پایه برای ثابت نگه داشتن محفظه برخوردار می باشند، همچنین برخی از آنها دارای چهار چرخ نیز هستند تا در صورت لزوم بتوان آنها را جا به جا نمود.

رک ایستاده معمولا دارای قفلی بر روی درب خود می باشد. قفل می تواند، از نوع اثر انگشتی، سوئیچی و یا از نوع قفل ریتال باشد. قفل رک باعث ایجاد امنیت شده و احتمال سرقت تجهیزات شبکه را به حداقل می رساند. رک ها بسته به مدل و ابعاد دارای یک تا چهار فن هستند. فن موجود در داخل رک وظیفه هدایت گرما به بیرون و خنک کردن تجهیزات را بر عهده دارد. با خنک سازی تجهیزات، طول عمر این دستگاه ها بالاتر خواهد رفت. رک های ایستاده از بالا و پایین خود، محل هایی برای ورودی کابل دارند، همچنین بدنه محفظه معمولا به گونه ای است که از چهار طرف دسترسی به داخل رک وجود دارد. پنل های رک می توانند، به صورت سوراخ دار یا مشبک طراحی شوند تا گردش هوا در داخل رک به حداکثر میزان خود برسد.

خرید رک ایستاده در تهران

خرید بهترین رک ایستاده

بررسی انواع رک های ایستاده

رک های ایستاده دارای طبقات مختلف برای قرار دادن تجهیزات هستند. در برخی از رک ها این طبقات به صورت کشویی می باشند که کار تعمیر و نگهداری تجهیزات را آسان می کنند. عمق استاندارد در رک های ایستاده برابر با 60، 80، 100 و در برخی رک های خاص 107 است. به عنوان مثال رک ایستاده عمق 100 دارای عمق 100 سانتی متر می باشد.

رک ها از نظر ارتفاع نیز متفاوت بوده و دارای تعداد یونیت های مختلف هستند. واضح است که هر چقدر تعداد یونیت ها بیشتر باشد، ارتفاع رک بلندتر خواهد بود. فروش رک ایستاده در انواع 14 تا 47 یونیت در بازار صورت می پذیرد. ارتفاع هر یونیت در رک های ایستاده برابر با 1.7 اینچ یا 4.4 سانتی متر می باشد.

مزایای رک های ایستاده چیست؟

  • ایجاد فضای مناسب  برای ساماندهی تجهیزات شبکه
  • تهویه مطبوع برای کاهش استهلاک دستگاه ها و بالا بردن عمر مفید آنها
  • صرفه جویی در فضا با جمع کردن تمامی تجهیزات در یک محل
  • عیب یابی و تعمیر و نگهداری آسان تجهیزات شبکه
  • قابلیت نگهداری سرورهای رکمونت و یو پی اس های رکمونت
  • حفاظت از تجهیزات شبکه در برابر ضربات و تنش های فیزیکی

بهترین رک ایستاده

مزایای رک ایستاده

قیمت رک ایستاده به چه عواملی بستگی دارد؟

همانطور که در بالا گفتیم، رک های ایستاده در عمق ها و تعداد یونیت های مختلف تولید می شوند. قیمت رک ایستاده به تعداد یونیت و عمق رک بستگی دارد. هر چقدر تعداد یونیت ها و عمق رک بیشتر باشد، قیمت بالاتر خواهد بود. از طرفی قیمت رک ها به جنس بدنه و ضخامت ورق محفظه نیز وابسته است. نوع قفل رک، شرکت سازنده رک و امکانات اضافی تر در رک مانند طبقات کشویی نیز در قیمت گذاری رک تاثیرگذار هستند.

از رک های ایستاده عموما در بانک ها، سازمان ها و ادارات استفاده می شود. توضیح این که سازمان های بزرگ به اتاق های رک نیازمند هستند تا چندین رک در کنار هم قرار داده شوند. شما می توانید، برای سفارش بهترین رک ایستاده با کیفیت و قیمت عالی با سایت دنیای نوین در تماس باشید.  

افزودن نظر

LiveZilla Live Chat Software