11 اشتباه رایج کابل کشی شبکه

نویسنده HostiranAdmin 1397/08/14 0 نظر وبلاگ,

کابل ‌کشی شبکه ازجمله کارهایی است که روی کاغذ ساده به نظر می‌رسد، اما اجرا کردن آن در دنیای واقعی، سخت است. بسیاری از افراد سعی می‌کنند که این کار را نادیده بگیرند، اما نمی‌دانند که در بلندمدت چه هزینه‌ای برایشان خواهد داشت. در وهله اول ممکن است برای یک کار غیرضروری مجبور به پرداخت هزینه اضافی شوید. همچنین ممکن است بخشی از زمانتان روی انجام تست‌های تعمیر و نگهداری صرف شود؛ درحالی‌که اگر کابل‌ کشی به‌درستی انجام می‌شد نیازی به انجام این کار نبود. عملکرد ضعیف شبکه و... ازجمله مشکلاتی هستند که ممکن است هرکسی با آن‌ها مواجه شود.

نکته شگفت‌انگیز در مورد راه‌اندازی کابل‌ های شبکه، در این زمینه هزار و یک اشتباه کوچک وجود ندارد و متخصصان IT عقیده دارند که فقط چند اشتباه اساسی مسئولیت بسیاری از مشکلات را به گردن دارند.

در ادامه 11 اشتباه رایجی در راه‌اندازی کابل‌ های شبکه در این صنعت دیده‌شده است را با شما به اشتراک گذاشته‌ایم.

1- عدم مدیریت کابل‌ها: اینجا دقیقاً نقطه شروع همه‌چیز است. از آزمایش کردن و بسیاری دیگر از موارد که بگذریم، اگر مدیریت درستی روی کابل‌ ها نداشته باشید، نمی‌توانید یک عملکرد خوب و بی‌نقص را از شبکه درخواست کنید. مدیریت کابل‌ها به این معنی است که باید کار ضروری برچسب‌گذاری و سازمان‌دهی کابل‌ها را به گونه ایی انجام دهید که به‌راحتی در دسترس باشند. فرقی نمی‌کند که از یک قفسه استفاده کنید یا ابزاری دیگر، مهم این است که این مشکل را از سر راه بردارید. با این کار مدیریت کابل‌ها ساده‌تر می‌شود و حفظ و نگهداری آن‌ها مقدار کمتری از زمان با ارزش شما را درگیر خود می‌کند.

2- عدم برنامه‌ریزی: قبل از اینکه کابل‌ها را بردارید و هر کابل را به پورت مخصوص خود وصل کنید، باید بدانید که موارد مختلف چگونه در جای خود قرارگرفته‌اند. برنامه‌ریزی سازمان‌دهی کابل‌ ها به شیوه‌ای پیشرفته اولین قدم در راه‌اندازی صحیح شبکه است.

3- نادیده گرفتن قوانین: بهترین راه‌‌اندازی کابل شبکه در جهان در صورت نادیده گرفتن قوانین، کاری بی‌معنی است. یکسری قوانین، استانداردها و کدهای مشخص وجود دارد که در سطح مبتدی، متوسط و حرفه‌ای با آن‌ها سر و کار خواهید داشت. در مورد استانداردهای مربوط به خود و شرکتتان مطالعه کنید. نادیده گرفتن قوانین ممکن است باعث بروز مشکلات و حفره‌های امنیتی شود و این چیزی است که ممکن است مجبور باشید جریمه‌ای سنگین برای آن بپردازید.

4- کنترل نکردن دمای محیط: محیطی که شما کابل‌هایتان را در آن راه‌اندازی می‌کنید، ممکن است تفاوت‌های زیادی را ایجاد کند. اگر کابل‌ها بیش از اندازه گرم شوند، می‌توانند عملکرد کل شبکه را مختل کنند. به همین ترتیب، رطوبت می‌تواند به نقص شبکه منجر شده و ایمنی کارگران مجاور را به خطر بیندازد. شما به یک سیستم برای خنک و خشک نگه‌داشتن کابل‌هایتان نیاز دارید. سیستم‌های خنک کنند یا تهویه‌های هوا. فرقی نمی‌کند. هر وسیله‌ای که برای کنترل دما لازم است را تهیه کنید.

5- در نظر نگرفتن محدودیت مسافتی: به‌صورت کلی، مسافت 100 متر به‌عنوان محدودیت طولی یک کابل تعیین شده است. به یاد داشته باشید که این مسافت شامل مسیرهای عبوری نیز می‌شود. هر کابل محدودیت مختص به خود را دارد، بنابراین باید در مورد کابلی که مورد استفاده قرار می‌دهید نهایت دقت را داشته باشید.

6- راه‌اندازی کابل‌ ها در نزدیکی دستگاه‌های ایجادکننده اختلال: روش‌های زیادی برای تداخل در کابل‌ کشی وجود دارد که هرکدام از آن‌ها می‌توانند این فرآیند را به مختل کنند. انواع مختلفی از تداخل (مغناطیسی، الکتریکی و غیره) وجود دارد که می‌توانند توسط چیزهای به‌ظاهر بی‌ضرر مانند موتورها و نور فلورسنت ایجاد شوند. مسیری که برای عبور کابل‌های خود انتخاب می‌کنید باید عاری از تمام این خطرات باشد.

7- در نظر نگرفتن فضایی برای حذف کابل‌ ها: محیط IT به‌صورت طبیعی داینامیک است و همواره شاهد بروز تغییر و تحویل در این حوزه هستیم. تطبیق سریع با این تغییرات به این معنی است که شما باید بتوانید هرزمانی که خواستید کابل‌ ها را حذف کنید. در غیر این صورت شما راه را برای بروز خطرات عملیاتی هموار می‌کنید. درصورتی‌که شک و تردید به سراغتان آمد، کمی فضای اضافی برای مواقع ضروری ایجاد کنید.

8- استفاده از کابل‌ کشی جداگانه برای داده و صدا: روش سنتی طراحی یک شبکه کابل این بود که برای داده و صدا مسیرهای کابلی جداگانه در نظر گرفته شود. به دلیل نیازهای متفاوت کاربر نهایی، این گزینه دیگر مطرح نیست. بهترین کار این است که از کابل‌ کشی جفتی استفاده کنید.

9- قرار دادن کابل‌ها در موازات کابل‌های برق: این یک اشتباه رایج است که درنهایت به ایجاد اختلال در انتقال داده از یک نقطه‌به‌نقطه دیگر منجر می‌شود. به‌جای گذراندن کابل‌ ها به‌صورت موازی، آن‌ها را به‌صورت عمود بر هم از کنار یکدیگر گذر دهید.

10- تست نکردن شبکه قبل از فعال‌ سازی: وقتی‌که همه‌چیز تنظیم شد و شما هم از نتیجه کار خود راضی هستید، فراموش نکنید که قبل از فعال‌سازی، شبکه خود را تست کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا خطاهایی که ممکن است از دیدتان پنهان مانده باشند و مشکلات مرتبط با انتقال داده و امنیت را شناسایی کنید. مطمئن شوید که از ابزارهای مناسب استفاده می‌کنید.

10- مطرح نکردن درخواست کمک: گاهی اوقات و زمانی که همه‌چیز با شکست روبرو می‌شود و نمی‌دانید که چه‌کار کنید، در این موارد به یک جفت چشم دیگر نیاز دارید تا ببینید چه‌کاری انجام داده‌اید. با یک متخصص حرفه‌ای و کار بلد تماس بگیرید تا به شما در راه‌اندازی یک شبکه کابلی ایمن و کارا در انتقال داده کمک کند. 

11 مشکل ذکرشده در بالا ازجمله مشکلات رایجی هستند که در فرآیند راه‌اندازی کابل‌ های شبکه با آن‌ها مواجه خواهید شد. تا مادامی‌که از این مشکلات آگاه باشید و در طی فرآیند راه‌اندازی تمام حواس خود را جمع کنید، می‌توانید امتحان اول خود را با موفقیت پشت سر بگذارید. اگر موفق نشدید، به هر مشکل به‌صورت جداگانه نگاه کنید و بررسی کنید تا مطمئن شوید هیچ‌چیز را از دست نداده‌اید. 

افزودن نظر

LiveZilla Live Chat Software